top of page
Keresés

Ivartalanítás és egyéb műtéti beavatkozások biztonságosan


Állatorvosi rendelőnkben már a jelenleg legmodernebb és legbiztonságosabb altatási módszerrel végezzük a különböző házi kedvencek ivartalanítását és az egyéb műtéti beavatkozásokat.


Legmodernebb altatási módszer ebeknél és cicáknál
Ivartalanítás altatással kutyáknál és macskáknál


Az altatógéppel történő altatás, más néven inhalációs altatás során légcsőtubus segítségével izofluránt, vagyis gáz halmazállapotú altatószert oxigénnel vegyítve juttatunk az állat szervezetébe a műtét alatt.


Bár a legtöbb állatorvosi rendelőben elterjedt és jelenleg is alkalmazott intravénás, vagy injekciós altatási módszer olcsóbbnak tekinthető az inhalációs altatáshoz képest, azonban a hatásuk is változó, nem befolyásolható, vérellátási problémát okozhat, valamint az ébredési idő is jelentősen hosszabb, mint az inhalációs, altatógépes módszernél.


További információ és műtétre időpontfoglalás: 06 20 979 0057


Dr. Hajdinák Zoltán1 Comment


Evelynn
Evelynn
6 napja

Mint valaki, aki leginkább okostelefonon játszik, a WeissBet mobil kompatibilitása megváltoztatja a játékot. A kaszinójátékok tökéletesen optimalizálva vannak a készülékemre, ugyanazt a minőséget és biztonságot nyújtva, mint az asztali verzió. Ez a kényelem és a minőség egyben, így a WeissBet a legjobb választásom a mobilos játékhoz.

Like
bottom of page